Helene Edler Duo

Helene Edler Duo
Helene Edler Lorentzen og Tron Syversen er Helene Edler Duo. Foto: Per Solrud.

Helene Edler Duo spiller til mange forskjellige anledninger, alt fra begravelser, jazzklubber, bryllup, og alle former for underholdning og dans. Med basis i standardlåter fra «The Great  American Songbook», både akustisk med piano og vokal, og også med innspilt komp med proffe musikere. Vi har også et stort utvalg med pop, rock og moderne låter beregnet på et voksent publikum.

Kompet er spilt inn på PAN lydstudio av dyktige musikere som vi har med oss. I tillegg framføres Eva Cassidy-låter og andre hjertesmeltere på piano og sang som perler på en snor.

Duoen består av Helene Edler Lorentzen på vokal og Tron Syversen på piano.

Helene er oppvokst i Oslo men har vært bosatt i Lørenskog siden 1996. Hun er en allsidig vokalist med stort spenn i stemmen, fra dyp alt til lys sopran. Hun er fast vokalist i Lillestrøm Storband og har sitt eget band med til sammen 8 medlemmer: Helene Edler Happy JazzBand. I tillegg synger hun World Music sammen med Tron Syversen på piano og på hans komposisjoner (over 4 millioner streams på Spotify) og gjør koringer for artister som kommer til studio.

Helene fanger publikum med sin humor og varme og leverer nydelig sang med en vakker stemme som målbinder lytterne og gjør salen stille. 

Tron Syversen er fra Lillestrøm og driver TK-music og PAN Lydstudio på Skjetten. Der har han produsert sin egen World Music på piano/keyboards som består av 12 album med ren musikk som selges over hele verden med over 4 millioner streams på Spotify, Han har også stått for musikken på en mengde innleste meditasjoner og i tillegg produserer han for andre artister i studio.

Han spiller også piano i Sørum Storband og Helene Edler Happy JazzBand der han også arrangerer låtene sammen med Helene.

I tillegg til rene konserter egner Helene Edler Duo seg til alle typer arrangementer som seminarer, eventer, bryllup, firmafester, jubileer, m.m. Vi kan stille med hele pakker, med taffel og dans/underholdning. I bryllup kan vi også fremføre ønskelåter i kirken for å sette en spiss på arrangementet. Vi har også et stort utvalg gamle, norske favoritter beregnet på aldershjem, demente og godt voksne.

Vi har dessuten et koselig julerepertoar som du kan høre utdrag fra i en av videoene nedenfor.

Kontakt oss for mer informasjon og bookingforespørsler:

Helene Edler Lorentzen: 99732785 / edlerhelene@hotmail.com
Tron Syversen: 92013839 / post@pan.no


Videoklipp

Smakebiter fra Helene Edler Duos evergreens-repertoar.
Smakebiter fra repertoaret vårt av perler fra jazzens storhetstid, som ble fremført av de store jazz-divaene.
Litt fra julerepertoaret vårt. For alle som ønsker å skape julestemning på firma-sammenkomster, julebord, jazzklubber, selskaper, pleiehjem, o.l.
Noen av sangene vi opptrer med, i Eva Cassidys ånd.

Lytting

Fly Me to the Moon

As Time Goes By

Besame Mucho

All of me

Summertime

Desafinado

Girl From Ipanema

How High the Moon

Lullaby of Birdland

Nearness of You

Papermoon

Trubble

Ain’t Misbehavin’

Cheek to Cheek

It Don’t Mean a Thing (If It Ain’t Got That Swing)

Moon River

A Nightingale Sang in Berkeley Square

One Note Samba

When I Fall In Love


Julerepertoar (noen eksempler)

Frosty, the snowman

Walking in the air

Hei, mitt vinterland

Jeg så mamma kysse nissen

Have yourself a merry, little Christmas

Romjulsdrøm

The Christmas song


Eva Cassidy-repertoar

Blue Skies

Wonderful World

Anniversary Song

Autumn Leaves

Fields of Gold